fredag 28 augusti 2015

Föräldramöte



Välkomna föräldramöte!
Den 22 september vill vi bjuda in alla vårdnadshavare på Bockstensskolan till föräldramöte. Mötet kommer att vara i samma form som förra året då ni kunde välja olika ämnesområden att lyssna till. Vi väljer denna form av föräldramöte då vi känner att detta är ett bra tillfälle för oss att förmedla till er hur vi arbetar inom olika delar av vår verksamhet och vi tror att ni på så sätt kan lära känna skolan bättre.
Ni kommer därför att få välja, utifrån ett antal ämnen, vad ni vill lyssna på. Varje ämnesområde presenteras under ca 20 minuter och ni har under kvällen möjlighet att ta del av två ämnen. Kvällen startar med allmän information till alla föräldrar i skolans matsal. För att vi ska få plats i matsalen allihop under den allmänna informationen delas detta tillfälle upp på två tider. Båda tillfällena innehåller dock samma information.
17.30-18.00                                     Allmän information i matsalen för  förskoleklasserna, 
                                                         åk 1, 2A och 2B
17.30- 17.50                            Möte för föräldrar i 5 b i paviljongen
18.00-18.30                          Allmän information i matsalen för 2C,2D, åk 3-5
18.45-19.15                                     Pass 1
19.15-19.45                                     Pass 2
På skolans hemsida kommer vi att beskriva vilka ämnen som kommer att presenteras under kvällen. Detta kommer ut på hemsidan några dagar före föräldramötet. Det är bra om ni bestämmer er innan mötet vilka ämnen som ni vill lyssna på för att vi ska kunna hålla tiderna under kvällen. Någon anmälan innan kvällen behövs dock inte. Om någon har svårt för att få tillgång till information på hemsidan så ber vi er kontakta ert/era barns lärare för att få ämnena i pappersform.
Välkomna!
Hälsar
Personalen på Bockstensskolan